top of page

Erbjudanden

Topptur
Topptur
Från 2835 kr/per person i dubbelrum inkl. helpension och guidad skidtur.

Förkunskapskraven är att du ska vara van att åka offpist och ha god kondition. 1 dags topptur (ca 8h) med utgångspunkt från Hotell Kallgården. Beroende på väder och vind så blir dagens tur bestämd så sent som möjligt, oftast kvällen innan detta för att turen ska bli så bra som den bara kan bli. Om ni har ett önskemål om plats så får vi ta en diskussion om detta och se hur möjligheterna ser ut för just den platsen. Dagarna brukar bestå av ca 1-3 åk och massa magiska vyer och intryck. After skin passar bäst in vid den magiska utsikten ifrån Hotell Kallgården med en varm eller kall dryck i handen!

pist.png
Fotograf: Anders Enar Olsson
Fjälltur
Fjälltur
Från 2635 kr/per person i dubbelrum inkl. helpension och guidad skidtur.

1 halvdag (3h) eller 1 heldag (6h) med nordiska fjällskidor under fötterna. Vi utgår från Hotell Kallgården och tar oss ut i stort sett bakom husväggen på hotellet. Ut i vackra myrmarker och snöbeklädda toppar och med små fjällbäckar och tjärnar som vy för dagen. Vi stannar till och fikar där vädret tillåter oss och kanske testar vi på att gräva en snöbivack! En perfekt aktivitet för hela familjen!

iphonen 2015-05-21 008.JPG
Fotograf: Jonte Axelsson
Pistvisning i Åre
Pistvisning i Åre
Från 3140 kr/per person i dubbelrum inkl. helpension och guidad hela dagen i Åre.

1 heldag (8h) med fokus på att se det bästa som Åre by har att erbjuda. Pisterna, de bästa och mysigaste lunchställena samt tips om de lokala eventen som finns för dagen och under er vistelse i Kall och dess omnejd. Här har du även chansen att pröva den nyaste utrustningen då du kan hyra detta från de ledande uthyrarna i byn.

*Tillkommer avgift för liftkort samt hyra av skidutrustning. Vi hjälper er att hitta rätt utrustning.
20170427_125549.jpg
Fotograf: Anders Enar Olsson
Maila till: anne.wikstrom@hotelkallgarden.com för bokning eller om ni har ytterligare några frågor!  

Mer roliga tips på aktiviteter: 

bottom of page